Izvor:
31.01.2017 u 06:52
0

Delirijum: Svi su mislili da se UDALA za muža iz LJUBAVI, a onda se desio potpuni PREOKRET!

U emisjiji "Poligraf" odgovore na pitanja daje kontroverzna učesnica "Parova" Teodora Radojičić.

Ova takmičarka je priključena na detektor laži, pa prema tome ne postoji nikakva mogućnost da izbegne istinu.

Nakon odgovora na pitanja o tužnog detinjstvu, odnosu sa majkom, abortusu, kompromitujućim sadržajima iz mobilnog telefona Teodora je odgovorila i na sledeće pitanje koje je glasilo: Da li si morala da se udaš?

Iako su svi stekli utisak da se Radojičićeva za muža udala iz ljubavi, nakon ovog odgovora usledio je šok:

– Ja sam želela da se udam za svog muža, međutim… Tu su izbili neki sukobi između mene i njega, gde je on mene na kraju ucenjivao za neke stvari, pošto sam ja nakon te cele priče i sukoba htela njega da ostavim. Mi smo se posvađali oko toga da li treba da se uzmemo ili ne. Na kraju smo se uzeli, ali je on pre toga mene ucenio da će neke stvari o meni izneti – objasnila je učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter