Izvor:
31.01.2017 u 07:44
0

Potrošila 50.000 evra za mesec dana? Teodora priznala kakav RASKALAŠAN život je vodila!

U rijaliti programu "Parovi" večeras je na repertoaru emisija "Poligraf".

Teodora Radojičić odgovara na najintimnija pitanja iz svog života, a šansa za neiskren odgvor je ravna nuli s obzirom na detektor laži na koji je učesnica priključena.

Radojičićeva je odgovorila na mnogo ekstremnija pitanja, ali o jednom pitanju nije želela da priča, niti da se objašnjava, a pitanje glasi:

Da li je istina da si odbila pomudu vrednu 20.000 evra?

Iako je kontroverza učesnica "Parova" odgovorila da je odbila takvu ponudu, detektor je pokazao da je odgovorila neiskreno. Na insistiranja voditeljke da sazna bilo kakave detalje o ovoj pokudi, Teodora nije želela da priča. Svi su se pitala kako je moguće potrošiti 20.000 evra, ona je rekla:

– Ja sam sam za dva meseca 50.000 evra. Ja kad izađem da se bahanališem potrošim 700 evra i svi koji se sa mnom druže znaju koliki bakšiš ostavlja. Nemam auta, stan i ostalo jer ja sve pare koje zaradim bacim u vetar. Vi ne možete da shvatite koliko košta jedan moj dan. Ja sam sve pare dala na izlaske i na prijatelje, na život – objasnila je učenica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter