Izvor: Tanjug
01.07.2021 u 12:50
0

BEČ POOŠTRAVA MERE ZBOG KORONE: Pandemija nije prošla!

Dok je austrijska vlada donela odluku o daljem popuštanju epidemioloških mera od 1. jula, Beč ne ide tim putem, već pooštrava neke mere.

Gradonačelnik Beča Mihael Ludvig ističe da pandemija nije prošla.

On poručuje da će Beč primenjivati epidemiološke mere sve dok ne dođe do potpune imunizacije stanovništva.

Tako je Beč odlučio da pooštri mere, i to kod testiranja.

VAŽNO: 

DRECUN EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Problem na KiM je što sada Amerika smatra Srbiju partnerom!

EKSKLUZIVNO SAMO NA HAPPY TV: Krkobabić objasnio kako do kuće na selu za neverovatno malo novca!

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 1. JUL: Odahnite – danas malo svežije!

OD DANAS UKINUT ROMING NA ZAPADNOM BALKANU: Cene niže i za 90 odsto – evo koliko će vas koštati pozivi

TEŠKA POVREDA STEFANA JOVIĆA! Propustiće Olimpijadu?!

Prema uredbi koje su izdale bečke vlasti više se neće prihvatati kućni testovi na koronu za ulazak u restorane, kafiće…

Za razliku od ostatka Austrije Beč će prihvatati samo negativne testove urađene u apotekama ili u stanicama za testiranje.

Takođe, dok je savezna vlada uvela obavezu testiranja dece starije od 12 godina, Beč će za ulazak u restorane, bazene, i slično zahtevati negativan test, potvrdu o preležanoj koroni, od dece već od šeste godine starositi.

„Želimo da i najmlađe uključimo u obavezno testiranje pred ulazak u restorane, bazene, bioskope, i slične ustanove, pošto tokom raspusta nema više testiranja u školama“, objasnio je Ludvig.

Pored toga Beč, za razliku od ostatka zemlje, insistiraće i posle 22.jula na registraciji gostiju u ugostiteljskim objektima.

U bolnicama, i to svim, ne samo pod upravom grada, biće, za razliku od ostatka zemlje, dozvoljena samo jedna poseta dnevno, i to samo uz korišćenje FFP2 maske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter