Izvor: Tanjug
02.07.2021 u 11:43
0

STEFANOVIĆ: Kurti zna da silom ne može i NE SME da preuzme KiM

 Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je, povodom izjave premijera privremenih institucija u Prištini Aljbina Kurtija da će Kosovo biti prisutno svuda, da se radi o „briljantnoj izjavi“ kojom potvrđuje da nema ideju kako da učini boljim živoot Albanaca i Srba.

Stefanović je za rekao da Kurti preti „praznom puškom“ pošto se, kako kaže ništa od onoga što govori neće dogoditi.

„Pogotovo neće silom preuzeti sever KiM, a on odlično zna i zašto to ne može i ne sme“, rekao je on.

VAŽNO: 

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

ANA BRNABIĆ NA PRESPA FORUMU NA OHRIDU: Okupljanje lidera Zapadnog Balkana, EU i SAD!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

DA LI JE PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA KRIV? Sud danas odlučuje o pritvoru za Jovičića!

Stefanović je istakao i da Kurti svojim izjavama o Zajednici srpskih opština, na čije se formiranje Priština obavezala, još jednom potvrđuje da je Briselski sporazum i danas „kost u grlu“ prištinskoj administraciji, iako su ga sami potpisali.

„Hoću i da ga podsetim da ne postoji nikakva “Republika Kosovo“, a zahvaljujući predsedniku Vučiću, kog kosovski Albanci označavaju kao glavnog protivnika ove ideje, danas su samo još dalje od svojih ciljeva“, rekao je Stefanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter