Izvor: Novosti
02.07.2021 u 14:24
0

SRBIJA NA OI U TOKIJU SA NOVOM ŠEFICOM OKS – NATAŠOM JANKOVIĆ

NA sednici Izvršnog odbora Olimpijskog komiteta Srbije održanoj u petak, doneto je nekoliko odluka. Prva je da će zastavu Srbije na cermoniji otvaranja Olimpijskih igara u Tokiju nositi Sonja Vasić i Filip Filipović, a druga da će šefica Misije OKS na 32. Igrama biti Nataša Janković.

Ona će na toj funkciji zameniti Damira Štajnera.

Nataša Janković je od 2011. godine deo Olimpijskog komiteta Srbije i rukovodi projektima olimpijske edukacije i promocije olimpijskih vrednosti. U dosadašnjim Misijama u Londonu 2012. i Riju 2016. godine, kao i na Evropskom olimpijskom festivalu mladih u Tbilisiju 2015. godine, imala je aktivnu ulogu. Dobitnica je trofeja Međunarodnog olimpijskog komiteta sa temom „Olimpizam u akciji“ 2018. godine.

VAŽNO: 

VUČIĆ U EKSKLUZIVNOM INTERVJUU ZA KINESKE MEDIJE: Sjajna i brilijantna dostignuća – zajedno za izgradnju boljeg sveta!

BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA OSTAJE IZA REŠETAKA: JOVIČIĆU PRODUŽEN PRITVOR!

RIKER: DVE STRANE JAKO UDALJENE, ALI SAD PODRŽAVA I DIJALOG BG-PR I LAJČAKA

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

SRBIJA EKONOMSKI JAČA: Unikredit grupa nam predviđa OVOLIKI rast za 2021. godinu!

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković je obavestio članove Izvršnog odbora da je u ovom momentu ukupno 83 sportista izborilo plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

SAZNAJTE JOŠ:

VUČIĆ PRIMIO NARIŠKINA: Saradnja Srbije i Rusije u borbi protiv međunarodnog terorizma!

POSKUPELE REPUBLIČKE TAKSE: Raspon od 10 do 15.000 dinara

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

PODATAK KOJI ĆE VAS NATERATI DA RAZMISLITE: Skoro svaka žrtva korone je nevakcinisana!

Maljković je takođe čestitao generalnom sekretaru OKS Đorđu Višackom na reizboru za člana Izvršnog odbora Evropskih olimpijskih komiteta na Generalnoj skupštini ovog najvišeg evropskog olimpijskog tela koja se održavala u Atini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter