Izvor: Tanjug
02.07.2021 u 16:33
0

SVE SPREMNO ZA KONTROLU: Kisić formirala tim za obilazak ustanova socijalne zaštite

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević formirala je danas stručni tim koji će obići ustanove socijalne zaštite za smeštaj korisnika. Kako je saopšteno iz Ministarstva, tim će obići te ustanove, utvrditi činjenično stanje i kvalitet zaštite korisnika i nakon toga dati preporuke za unapređenje sistema socijalne zaštite, saopštilo je resorno ministarstvo.

VAŽNO: 

VUČIĆ U EKSKLUZIVNOM INTERVJUU ZA KINESKE MEDIJE: Sjajna i brilijantna dostignuća – zajedno za izgradnju boljeg sveta!

BIVŠI PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA OSTAJE IZA REŠETAKA: JOVIČIĆU PRODUŽEN PRITVOR!

RIKER: DVE STRANE JAKO UDALJENE, ALI SAD PODRŽAVA I DIJALOG BG-PR I LAJČAKA

PULMOLOG EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: Vakcina ne izaziva sterilitet – ali preležani kovid da!

SRBIJA EKONOMSKI JAČA: Unikredit grupa nam predviđa OVOLIKI rast za 2021. godinu!

Tim će činiti ministarka Kisić Tepavčević, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović, zaštitnik građana Zoran Pašalić, državna sekretarka u Ministarstvu za rad Stana Božović, kao i pomoćnice ministarke za socijalnu zaštitu Biljana Zekavica i za zaštitu osoba sa invaliditetom Biljana Barošević.

SAZNAJTE JOŠ:

VUČIĆ PRIMIO NARIŠKINA: Saradnja Srbije i Rusije u borbi protiv međunarodnog terorizma!

POSKUPELE REPUBLIČKE TAKSE: Raspon od 10 do 15.000 dinara

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK 2. JUL: Danas ne izlazite bez kišobrana!

PODATAK KOJI ĆE VAS NATERATI DA RAZMISLITE: Skoro svaka žrtva korone je nevakcinisana!

U timu će, takođe, biti predstavnici Inspekcije socijalne zaštite, Inicijative za prava osoba sa mentalnim invaliditetom, predstavnik humanitarne organizacije „Dečije srce“, kao i profesor Defektološkog fakulteta Goran Nedović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter