Izvor:
04.03.2017 u 22:58
0

VUČIĆ NA MITINGU: Hoće da pucaju po Srbiji zbog fotelja, ali nećemo dozvoliti makedonski scenario!

Predsednički kandidat Aleksandar Vucić poručio je danas da se u Srbiji neće pucati, kako to najavljuju predstavnici bivših vlasti, koji priželjkuju haos i destabilizaciju Srbije samo zarad toga da se oni vrate na vlast.

Vučić jer na predizbornom mitingu u Kruševcu rekao da se "silan novac od tajkuna i iz inostranstva" ulaže u destabilizaciju Srbije.

"Parafraza te politike je izjava bvšeg predsednika opštine Vračar da će u Srbiji da se puca kao u Makediniji", rekao je Vučić i poručio da to "nikada u Srbiji neće da se desi".

On je zapitao da li je uopšte moguće da ima ljudi koji ne žele mir svojoj zemlji, koji žele haos samo zbog svojih sitnih interesa, ali je naglasio da u Srbiji neće uspeti ono što su mnogi uspeli u našem okruženju, destabilizujući neke zemlje.

Ponovio je da njegovi protivnici na predsedničkim izborima nemaju program:

"Njih deset nemaju ništa o Srbiji da kažu, nijednu fabriku ne spominju..Ništa, osim samo ''glasajte za mene, biće bolje, nemojte za Vučića''", primetio je lider SNS i kandidat vladajuće koalicije.

Tanjug
Foto: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter