Izvor:
14.03.2017 u 01:19
0

Cirkus u RIK-u: JAVILA SE NA TELEFON USRED POLEMIKE! (FOTO)

Zamenica predsednika RIK-a Željka Radeta iz SRS javila se na mobilni telefon usred sopstvenog izlaganja sa govornice.

Iako je Radetu nekoliko puta blago opomenuo predsednik RIK Vladimir Dimitrijević, ona se nije obazirala, pa je članica Komisije u proširenom sastavu Vesna Rakić Vodinelić napustila sednicu.

Zbog te situacije se povela i kraća polemika, u kojoj je predstavnik DJB u RIK-u Ivan Ninić optužio potpredsednicu za nepoštovanje institucije.

Radeta je pre nego što joj je zazvonio telefon polemisala s Vesnom Rakić Vodinelić, koja u RIK predstavlja grupu građana koja je za predsednika predložila Sašu Jankovića.

Rakić Vodinelićeva je napomenula da je članovima RIK-a tokom dana najpre upućen poziv za sastanak u 11 sati, da bi on potom bio otkazan i upućen drugi poziv za sednicu u 13 sati.

Zbog ponašanja Željke Radete pobunili su se još neki članovi RIK-a.

Pogledajte:

B92
Foto:Youtube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter