Izvor: Novosti
06.07.2021 u 14:43
0

UDOVIČIĆ OČEKUJE MEDALJE! Rekordne nagrade za osvajanje zlata na OI, do 50.000e !

Ministar  Vanja Udovičić govorio je o predstojećim Olimpijskim igrama, rekavši da očekuje da bude oboren rekord od osam medalja koliko su naši sportisti osvojili na igrama u Riju.

PROČITAJTE JOŠ:

„NON STOP SAM PLAKALA I BILA POD STRESOM!“: Aleksandra Mladenović ISKRENO za HAPPY BSC posle rođendanske žurke (INTERVJU/FOTO)

DANAS JE VELIKI PRAZNIK! Ova svetiteljka je zaštitnica žena

DR BELOJEVIĆ ZA HAPPY TV: Kraj korone, a evo i kada!

Udovičić se nada da bi olimpijski tim Srbije ovog leta u dalekom Japanu mogao da napravi iznenađenja i u nekim sportovima od kojih se medalje ne očekuju. Naravno, ima i onih sportista koji „moraju“ da nas obraduju medaljom.

– Iskreno se nadam da ćemo oboriti rekord postavljen u Riju i da ćemo obradovati naciju. Pratim sve naše sportiste, i one popularne i one manje poznate, poznajem svakog od njih. Važno je da postoji odlučnost! Moram da napomenem, smatram da su naši sportisti zaslužili da obore rekord od osam osvojenih medalja. Očekujemo da u Japanu broj odličja bude dvocifren, rekao je ministar. Udovičić je govorio i o nagradnom fondu za osvajače medalja.

– Odlučeno je da nagrade budu – 50.000 za zlato, 45.000 za srebro I 40.000 za bronzu. Želimo da obradujemo sportiste ovakvim vidom stimulacije, dodao je bivši vaterpolista.

Podsećamo, Srbija je u Pekingu osvojila tri medalje, u Londonu četiri, a najbolji nastup naša zemlja imala je u Rio de Žaneiru, sa osam odličja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter