Izvor:
03.04.2017 u 01:14
0

VUČIĆ STIGAO U ŠTAB SNS: „PRIHVATIĆU SVAKU ODLUKU GRAĐANA“

Lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić stigao je večeras koji minut pre 20.00 sati u sedište stranke na Novom Beogradu, gde ga je sačekao veliki broj partijskih funkcinoera, članova nejgove vlade, pristalica i novinara.

"Ja ću svaku odluku građana prihvatiti i priznati, a ukoliko budem poražen istog sekunda ću čestitati svojim protivnicima. A, ukoliko bude drugačije, bilo bi pristojno nakon svih uvreda i najprljavije kampanje koju su vodili da bar umeju da čestitaju. Što se mene tiče potpuno sam miran. Radio sam najbolje što sam mogao za našu zemlju, a da li će narod reći da li je to dovoljno dobro, to ćemo videti večeras", objasnio je Vučić odgovarajući na pitanje da li očekuje pobedu u prvom krugu.

Upitan da li će objedniti funkciju predsednika Republike i premijera kazao je da je to besmisleno pitanje.

"Slušao sam da je sve u rukama jednog čoveka, ali to su besmislene optužbe. Ja ću poštovati Ustav i to je moja dužnost. Nadam se da ćemo biti u mogućnosti da ujedinimo građane i da Srbija nastavi na prosperitetom ekonomskom i političkom putu", kazao je Vučić.

U pres službi stranke navode da je za izbornu noć u stranci akreditovano oko 300 novinara, snimatelja i fotoreportera domacih medija i stranih medija, među kojima ZDF, AP, Rojters, AFP, Raša tudej.

U stranku su među prvima stigli ministar zdravlja Zlatibor Lončar, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, gradski menadžer Goran Vesić, Milorad Veljović, Bogdan Obradović, Zorana Mihajlović, Milenko Jovanov, Nebojša Stefanović, Nela Kuburovic..

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter