Izvor:
04.04.2017 u 19:15
0

Palma: IZA PROTESTA STOJE ONI KOJI SU IZGUBILI IZBORE

Pedsednik Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma ocenio je danas da iza protesta u Beogradu, Novom Sadu i Nišu protiv izbornog rezultata, stoje onii koji su izgubli izbore za predsednika države.
"Oni stoje iza protesta, a ko bi drugi, građani se ne organizuju sami", rekao je Marković novinarima, posle sednice Skupštine grada kojoj je predsedavao.
"Videli ste žutu patku a žuta patka je simbol nereda u nekimj zemljama, ali sam siguran da žuta patka neće ostvariti ono što su u nekim državama ostavrili, jer ovaj izborni rezultat su napravili građani, a pojedini opozicionari su ostvarili rezultat, koji je za njih bio važan samo te noće, te večeri, u nedelju uveče", rekao je Marković.
Već u ponedeljak taj rezultat ništa ne znači, jer su građani glasali za jednog pobednika a taj pobednik je Aleksandar Vučić, ocenio je Marković.
Njihovi rezulatati, poručio je, ništa ne znače osim da se hvale unucima kako su i oni bili kandidati na izborima.

"Doživeli su fijasko i oni i njihove partije, i od narednih parlamentarnih izbora, imaće manje i poslanika u parlamentu", zaključio je Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter