Izvor: Tanjug
08.07.2021 u 14:14
0

U GRČKOJ NAGLO POGORŠANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: Mladi se zaražavaju brzinom svetlosti!

Portparolka grčke vlade Aristotelija Peloni izjavila je danas da se epidemiološka situacija u Grčkoj pogoršala.

“U poslednjih deset dana zabeležen je porast slučajeva i drastičan pad prosečne starosti naših sugrađana zaraženih virusom na 27 godina. U južnim oblastima Atine, gde je utvrđena posebno visoka stopa pozitivnih osoba, oko 66 odsto slučajeva je starosti između 15 i 24 godine”, izjavila je Peloni na konferenciji za novinare, a prenosi grčka agencija ANA.

VAŽNO:

EKSKULIZVNO ZA HAPPY! Darko Mladić o porodičnoj tragedji: Nikada neću poverovati u priče da je Ana digla ruku na sebe!

TIODOROVIĆ UPOZORAVA: Četvrti talas korone je neizbežan

DRECUN ZA HAPPY TV: Kurtijeva politika je da se Srbi predstave kao nacisti novog doba!

KON: RIZIK 30 PUTA VEĆI ZA NEVAKCINISANE – NA VELIKIM SKUPOVIMA!

POSTKOVID KOMPLIKACIJE REŠAVA APLIKACIJA – Startuje od ponedeljka

Utvrđeno je, kako dodaje, da je zaražavanje mlađih od 30 godina povezano sa mestima zabave, zbog čega će, kako je istakla, biti primenjene strože mere u restoranima, barovima, klubovima i noćnim klubovima.

“Cilj za naredni period je ubediti one koji se još uvek dvoume ili sumnjaju u bezbednosti i efikasnost vakcina da iskoriste privilegiju vakcinacije”, izjavila je Peloni.Istakla je da je Grčka u novoj fazi pandemije.

PROČITAJTE JOŠ:

PODMETANJE TELEKOMU! Lučić za HAPPY: Konkurencija svoje nesupehe prebacuje na politički teren! Telekom se širi i na makedonsko tržište!

TRAGEDIJA U CENTRALNOM ZATVORU: Jutros pronađena dva tela!

U petak druga faza međustranačkog dijaloga – tema MEDIJI

“U rukama imamo štit koji nismo imali u prethodnoj fazi: vakcinu – kojoj svi građani imaju univerzalan, besplatan i direktan pristup. Vakcine su efikasne, deluju i štite nas. Oni koji to još nisu uradili treba da se vakcinišu odmah”, izričita je Peloni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter