Izvor:
06.04.2017 u 21:50
0

Zlikovac Haradinaj posle odluke suda: SRBI SU JEDINI KOJI SU ČINILI ZLOČINE NA KOSOVU!

Nakon ročišta u francuskom sudu u Kolamru, Ramuš Haradinaj je rekao novinarima da ne priznaje pravosuđe Srbije i da je istina potvrđena 2012. godine, aludirajući na presudu Haškog tribinala kojom je zbog nedostatka dokaza oslobođen optužbi.

"28. nobembra 2012. je potvrđena istina. Pravosuđe Srbije to ne zna, a dobiće odgovor kad ga zatraži", rekao je Haradinaj.

On je tokom sednice, kako su preneli mediji iz Prištine, naveo da francusko sudstvo veruje srpskoj propagandi, tvrdeći da je da su Srbi počinili zločine na KIM i da je glavni krivac za to nekadašnji predsednik SRJ Slobodan Milošević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter