Izvor: Novosti
08.07.2021 u 16:58
0

PREKO HRVATA NA SASTANAK SA DŽONSONOM: Krivokapić u Londonu napao Srbiju!

Posetu Londonu premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić iskoristio je da nasatvi obračun sa zvaničnim Beogradom i Srbijom, koji je kulminirao usvajanjem Rezolucije o Srebrenici, dokumenta koji je po svojoj sadržini gora od britanskog teksta koji je doživeo debaklu u UN 2015. godine.

VAŽNO:

Vučić olimpijskom timu sutra predaje državnu zastavu

EVO KO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD APATINA: Vozio devojku kući, pa se zakucali u drvo – ispao iz auta i umro na mestu

DOKAZANO: PAKAO U BEOGRADU! TOPI SE ASFALT – NAPOLJU IZMERENO PREKO 60 STEPENI! (FOTO)

POZNATI POZIVAJU MLADE DA SE VAKCINIŠU! Naše košarkašice, Emina Jahović i Aleksandar Radojičić odlučno: Uštedimo vreme da se vratimo NORMALNOM ŽIVOTU! (VIDEO)

Naime, iz saopštenja Krivokapićevog kabineta, posle njegovog susreta sa Borisom DŽonsonom za koji se spekuliše da su ga organizovali Hrvati, jasno se vidi da je usred Londona udario na Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:

STEFANOVIĆ: UVOĐENJE OBAVEZNOG VOJNOG ROKA VEOMA VAŽNO!

Korona ne posustaje za 24 sata još 97 novozaraženih!

PODMETANJE TELEKOMU! Lučić za HAPPY: Konkurencija svoje nesupehe prebacuje na politički teren! Telekom se širi i na makedonsko tržište!

– Krivokapić je naveo da je još od pre stupanja na funkciju predsednika Vlade posvećen očuvanju prozapadnog kursa, ali i da postoje brojni izazovi na tom putu. Kazao je da su posebno maligne aktivnosti i hibridne pretnje iz okruženja, koje nisu usmerene samo na Vladu, već i njega lično. Potencirao je i da je ova Vlada veliko razočarenje za treće strane, jer su mislili da bi moglo doći do promene spoljnopolitičkog kursa zemlje nakon izbora, ali i velika nada za eurofilski i prozapadno orjentisane građane Crne Gore

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter