Izvor: Telegraf
10.07.2021 u 09:13
0

ZLATO ZA SRBIJU: Kajakašica Kristina Bedeč osvojila zlatnu medalju na šampionatu Evrope u maratonu

Naša takmičarka bila ispred kajakašica iz Mađarske.Kako je saopštio Kajakaški savez Srbije, Bedeč je osvojila zlatnu medalju u trci na 3600 metara, konkurenciji sedam takmički, u takozvanom “malom maratonu”, odnosno u kratkoj trci u kojoj se veslaju tri mala kruga, dok se čamac prenosi dva put, a kroz cilj je prošla za 15 minuta i 20.80 sekundi.Srebro i bronzu osvojile su takmičarke iz Mađarske, druga je kroz cilj prošla Vanda Kisli (15:21.44), dok je treća bila Zofija Čelaj (15:22.24).Kristinu Bedeč na prvenstvu u Moskvi očekuje joč i finale u maratonskoj trci na 25.9 kilometara.Veslaće se sedam velikih i jedan mali krug, dok će se čamac prenositi šest puta, trka se vesla u danas od 14 sati.

ROČITAJTE JOŠ:

STEŽE SE OBRUČ OKO SRBIJE: I Micotakis se pridružuje priznanju kosovske samostalnosti

ISELJAVAJU SE SA KOSOVA: U albanskim sredinama svPe manje stanovnika

POTOPLJENA SUBOTICA – AUTOMOBILI PLIVAJU! Jaka kiša praćena olujom sručila se na grad

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter