Izvor: Telegraf
13.07.2021 u 10:57
0

DA SE NAJEŽIŠ! Slavni automobilista i svetska rekorderka ŽIVI SPALJENI! (FOTO)

Izgubili su kontrolu tokom vožnje, udarili u banderu i nisu uspeli da se izvuku pre požara

Rusiju je u nedleju veče pogodila strašna nesreća, kada su život izgubili tamošnji poznati automobilista Ivan Kurenbin i motociklistkinja Tatjana Igušina – inače svetska rekorderka!

VAŽNO:

UŽIVO! PREDSEDNIK HELIKOPTEROM STIGAO U KLADOVO: Ljudi u Tekiji su mnogo zadovoljni ovim što ste uradili (FOTO)

NENAD ČANAK OTKRIVA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Albanci na Kosovu su me OVAKO dočekali! Umorio sam se od masovnih grobnica onih koji ni za šta nisu krivi

DANAS JE PAVLOVDAN: Nemojte ni slučajno spremati kuću – evo zašto!

DANAS ZASEDA KRIZNI ŠTAB: U planu dve teme – Da li ćemo dobiti NOVE MERE?

Njih dvoje su bili u Poršeu 911 Turbo koji je tokom vožnje, usled neprilagođenen brzine, izgubio kontrolu i udario u stub pored puta. Prema izveštaju tamošnje policije, vozač je stisnuo papučicu do kraja, a da se zatim nešto dogodilo što ga je sprečilo da vozilo zaustavi.

Izleteli su sa puta, udarili u stub, a automobil se u trenutku zapalio. Usledila je svirepa smrt za Ivana i Tatjanu s obzirom na to da nisu stigli da izađu iz vozila i da su živi spaljenji.



Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter