Izvor: informer
14.07.2021 u 14:08
0

Tuga za ceo region: IZNENADA PREMINULA MLADA GLUMICA!

Glumica Mostarskog teatra mladih, Amra Prutina, preminula je iznenada u 37. godini. Kolektiv Mostarskog teatra mladih oprostio se od Amre dirljivom porukom na Facebooku.

„Vest da je sa životne scene u beskrajna prostranstva nevidljivih scena večnosti otišla naša Amra Prutina, ostavila nas je u šoku, nemamo reči“, napisali su.

Dodali su da je Amra u ovom teatru odrastala i postizala zapažene rezultate ugrađujući sebe celim svojim bićem u eMTeeM, koga je prihvatila i zavolela kao svoj istinski dom.

„Mi smo nju zavoleli kao nekog najrođenijeg. Otišla je iznenada, u 37. godini, u životnoj dobi kada smo od nje najviše očekivali, ali smrt je bila brža“, saopštno je iz Mostarskog teatra mladih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter