Izvor: Telegraf
14.07.2021 u 18:05
0

FENOMENALAN PROVOD U PRESTONICI: Najavljeni koncerti u Beogradu

Bajaga, Ričard Bona, Kolja, Artan Lili, Obojeni program, neki su od domaćih i stranih muzičara koji će obogatiti kulturni život prestonice narednih dana.Bajaga i Instruktori nastupiće u petak na stadionu Tašmajdan, što će biti prvi solo koncert u Beogradu punog kapaciteta sa skoro 12 000 ljudi.

VAŽNO:

POSLE SILOVANJA MALOLETNIKA, MODNI KREATOR PONOVO NASILAN?! Kostić nije puštao stranca da izađe iz stana, a OVAKO se branio u policiji!

PRIJAVA PROTIV BRATA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Osumnjičen za pokušaj SILOVANJA!

UDOVICA OLIVERA IVANOVIĆA: Ovo je veliko ubistvo – SVI iz istrage treba da budu saslušani!

VUČIĆ U PANČEVU! Pravimo budućnost evropske auto-industrije, u fabrici ZF zaposleno 900 ljudi! NEMAČKO ZNANJE – SRPSKI AUTOMOBILI

U organizaciji agencije GMR,Momčilo Bajagić sa svojim bendom i prijateljima Sašom Loknerom, Žikom Milenkovićem, Miroslavom Cvetkovićem i drugima napraviće presek karijere duže od 35 godina.

Večeras će u klubu BitefArtCafe na Kalemegdanu nastupiti soul džez pop umetnik Ričard Bona sa pijanistom Alfredom Rodrigesom, u sklopu džez festivala Musicology Sešions.Nikola Pejaković Kolja će sutra, 15. jula, ponovo svirati na sceni Letnje bašte rok kluba Fest u Zemunu, što je učinio i tokom 2020.

BitefArtCafe Summer Stage će nakon Ričarda Bone, sutra prirediti koncert „Drumbooty“ – novi autorski projekat najtraženijeg bubnjara Peđe Milutinovića.

Muzički program multimedijalnog festivala “DEV9T” će se nastaviti sutra veče na prostoru Stare Ciglane, gde se inače i održava ovaj jedinstveni festival.

Kralj Čačka će svirati sutra, 15. jula, na radost mnogih ljubitelja koji su pratili njegove koncerte po Beogradu (Dom omladine, Beer fest) i po Srbiji na mnogim festivalima, a gosti ove noći će biti sastav “Horkestar”, alternativni hor.

Oboijeni program nastupa 16. jula, a popularni elektro pop rok bend “Artan Lili” obećava da će u subotu, 17. jula pored starih hitova pred publikom prvi put izvesti i neke nove pesme sa predstojećeg, trećeg studijskog albuma.

Za sam kraj koncertnog dela festivala “Dev9t” 18. jula je ostavljen pop rok bend “Svemirko”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter