Izvor: tanjug
15.07.2021 u 07:54
0

Nastavljeno gašenje požara na obroncima planine Stolac

Pripadnici Helikopterskog servisa Republike Srpske nastavljaju danas gašenje požara na severnim obroncima planine Stolac, kilometar od granice sa Republikom Srbijom i Nacionalnim parkom „Tara“.

PROČITAJTE JOŠ:

MINISTARSTVO TRGOVINE SAOPŠTILO: U julu i avgustu subvencije za ugostiteljstvo i turizam

MINISTAR STEFANOVIĆ ZAVRŠIO POSETU EGIPTU: Razgovori sa egipatskim zvanicnicima povoljni

POŽAR KOJI BUKTI I GUTA SVE PRED SOBOM: Bosnu je zadesila velika tragedija!

Direktor Helikopterskog servisa Republike Srpske Boban Kusturić izjavio je da je gašenje požara nastavljeno u koordinaciji sa Šumskim gazdinstvom „Panos“ iz Višegrada i Republičkom upravom civilne zaštite, prenosi RTRS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

VAŽNO:

TOP TEME U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kako su Rezolucije o Srebrenici postale regionalna moda? Koje su Vukčevićeve NEISTINITE tvrdnje, ali i ko je životom branio generala Mladića?

NOVO USLOVLJAVANJE SRBIJE ZA ČLANSTVO U EU: Traži se priznavanje navodnog genocida u Srebrenici

POŽAR U KAFIĆU U NOVOM SADU! Na teren su odmah izašla tri vatrogasna vozila i policijska patrola

On je dodao da je sinoć počela operacija gašenja požara, koji je zahvatio crnogoričnu šumu na veoma nepristupačnom terenu, na nadmorskoj visini 1.400 metara, što otežava gašenje sa zemlje.

Naveo je da je sinoć izbačeno šest tona vode, a da je za potrebe gašenja i izviđanja požara izvršeno sedam letova u trajanju od dva časa i 15 minuta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter