Izvor: tanjug
16.07.2021 u 13:29
0

U zagrebačkom Maksimiru divlje svinje napale nemačkog ovčara

Vest da su dve divlje svinje jutros u zagrebačkom Maksimiru napale i povredile psa, uznemirila je stanovnike tog dela hrvatske prestonice, a iz Lovačkog saveza kažu da to nije novo, ali i da je teško rešivo.

Fotografiju ozlijeđenog psa objavila je jedna Zagrepčanka na svom fejsbuk profilu.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

-Muž je vodio psa u šetnju, kao svako jutro. Nije se odvajao od glavne staze i nekih stotinak ili više metara od glavnog ulaza, gde je staza prohodna i ima ljudi, pojavile su se dve divlje svinje. Pas je potrčao prema jednoj, došla je druga i onda je nastao haos- izpričala je ona za zagrebački portal Index.

Na mestu gde je pas povređen uvek, kaže, ima puno ljudi i dece.

PROČITAJTE JOŠ:

RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA CELU SRBIJU: Za tri sata može pasti 20 LITARA kiše!

MASOVNO TROVANJE U DEČANIMA: Tužilac u peći nema saznanja o Srbima u blizini bunara, traži izveštaj policije

ISTRAGA O ŠVERCU KOKAINA SLOVENAČKIH KAVČANA! Vrzić organizovao transport prljavog novca u Beograd – TAST UZIMAO MILIONE OD DROGE

Reč je, kaže, o nemačkom ovčaru teškom 45 kilograma. Ranu dugu sedam centimetara zašio mu je veterinar, a ona je na sedam millimetara od glavne arterije.

Sekretar Lovačkog saveza je rekao da je pitanje vremena kada će se divljač slobodno kretati po Zrinjevcu.

Ivica Budor je rekao da su divlje svinje blizu Zagreba ogroman problem, ali lovci najčešće ne mogu ništa da preduzmu iz, kako je rekao, niza razloga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter