Izvor: Alo
16.07.2021 u 15:26
0

SVETSKA ODBOJKAŠKA FEDERACIJA: Rusija domaćin Odbojkaškog svetskog prvenstva

Sedam gradova će ugostiti najbolje svetske odbojkaše.Svetska odbojkaška federacija (FIVB) saopštila je da će se žreb za Svetsko prvenstvo u konkurenciji odbojkaša održati 30. septembra u Moskvi.

VAŽNO:

HAOS NA SUĐENJU BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Od jezivih dokaznih fotografija komadanja tela, odsecanja glave i ubistava OSUMNJIČENIMA POZLILO!

RADOJIČIĆ ZA HAPPY TV O SVIM PROJEKTIMA U PRESTONICI: Beograd je prava metropola puna turista, a Tiršova dva će biti najbolja bolnica u REGIONU!

UBISTVO KOD LIPLJANA: U pucnjavi ima i više povređenih

HEROJSTVO SRPSKIH POLICAJACA U NIŠU: Brzom akcijom sprečili samoubistvo – OTELI BOMBU iz ruke čoveku, pa evakuisali porodicu!

Odbojkaško Svetsko prvenstvo odigraće se u Rusiji od 26. avgusta do 11. septembra 2022. godine. FIVB je ranije objavio da će se prvi meč odigrati 26. avgusta u Sankt Peterburgu, a da će se finale odigrati 11. septembra u Moskvi.na jubilarnom, 20. Svetskom prvenstvu u konkurenciji odbojkaša, 24 ekipe će biti podeljene u šest grupa sa po četiri tima. Mečevi prve faze će se igrati od 27. do 29. avgusta u Moskvi, Kemerovu, Jekaterinburgu, Ufi, Novosibirsku i Krasnojarsku.

Plasman u drugu fazu izboriće 16 ekipa, po dve prvoplasirane selekcije iz svake grupe i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, koje će formirati četiri grupe sa po četiri tima. Ti mečevi će se igrati od 2. do 4. septembra u Kazanju, Kalinjingradu, Sankt Peterburgu i Jaroslavlju.

Plasman u treću fazu, koja uključuje i polufinalne i mečeve za plasman, izboriće šest selekcija, pobednici četiri grupe i dve najbolje drugoplasirane reprezentacije.

Utakmice treće faze će se odigrati od 7. do 11. septembra u Moskvi. Plasman na Svetsko prvenstvo će izboriti po dve selekcije sa kontinentalnih šampionata 2021. koje se nisu plasirale do tog trenutka.

Finalisti Evropskog prvenstva, koje će se odigrati od 1. do 19. septembra u Poljskoj, Češkoj, Finskoj i Estoniji, izboriće plasman na SP 2022. Ako se u finale plasiraju Rusija i Poljska, plasman će izboriti 3. i 4. selekcija sa EP.Učešće na SP će pored Rusije (organizator), Poljske (svetski prvak) i deset selekcija sa kontinentalnih prvenstava izboriti i još 12 reprezentacija sa FIVB rang-liste po završetku reprezentativnih takmičenja u 2021.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter