Izvor:
28.06.2017 u 00:40
0

(VIDEO) DARA IZNENADILA: Snimkom u kupaćem kostimu raspametila sve zbog jednog detalja!

Folk zvezda postavila je snimak sa odmora koji je iznenadio mnoge, a njeni atributi su ponovo došli u prvi plan. Muškarci su sa oduševljenjem dočekali ovu njenu objavu, pa su joj uputili mnoštvo komplimenata ispod iste.

https://www.instagram.com/p/BV2C0vbATme/?taken-by=darabubamara_official

Dara Bubamara je na Instagram postavila video u kom se smeškala i pozirala za fanove, a u jednom trenutku je spustila kameru, pa su svi mogli da vide njene pozamašne grudi u seksi kupaćem kostimu.

Pevačica je poznata po isticanju svojih atributa, te je ovo malo koga iznenadilo, a komentari oduševljenih obožavatelja "pljušte" sa svih strana.

Muškarci su joj udelili mnoštvo komplimenata, što joj, verujemo, i te kako prija.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter