Izvor:
01.07.2017 u 19:29
0

PALO POMIRENJE PRED VELIKO FINALE: Ljubav pobedila sve prepreke? (foto)

Samo nekoliko sati nas deli od polufinala pete sezone rijaliti programa "Parovi".

Međutim, što je bliže dan odluke, to se situacija u vili drastično menja.
Mnogi takmičari zakopali su ratne sekire, a gotovo ne postoji učesnik koji ne potvrdio da oseća setu što se šestomesečno druženje privodi kraju.

Mirela Lapanović i Milutin Radosavljević Mili jedan su od najintrigantnijih parova ove sezone.

Iako su pre nekoliko dana okončali svoju rijalti ljubav na dramatičan način, čini se da je to bilo kratkog daha.

Ljubavnici danas uživaju u zagrljajima i poljupcima, a ni komplimenti ne izostaju. Mirela je danas u dvorištu velelepne vile izjavila ljubav, na način koji je učesniku gotovo izmamio suze na oči:

– Ti si neverovatan muškarac, ja do sada nisam srela takvog. Da mi je Bog dao olovku i rekao da napišem kakvog želim, ja ne bih znala tako dobro da napišem. U isto vreme si i drsak i gospodon, i najbolji drug, i prostak… To je čudo – govorila je Mirela u zanosu.

Ne dozvolite da vaš favorit ne dođe do velikog finala. Glasajte i učestvujte u formiranju odluke ko će postati pobednik pete sezone "Parova".

Sve vesti o polufinalu najgledanijeg rijaltija možete pratiti na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter