Izvor:
03.07.2017 u 02:19
0

NIMALO RAZOČARANA ZBOG ISPADANJA: Rivasova dobila krunu, pa priznala ko je za nju apsolutni pobednik!

Vesna Rivas je prva finalistikinja koja je večeras napustila vilu "Parova" posle šest meseci. Iako je govorila d aočekuje visok plasman, ipak Vesna nije skidala osmeh sa lica što je uopšte došla dovde.

– Tu su mi svi, hvala vam za sve što ste bili uz mene, hvala što je kraj i što je sutra novi dan. Hvala što ću biti sa svojim sinom. Nisam otvarala karte, rekla sam da neću, neka pobedi onaj ko je najbolji. Lično bih volela da je to David. Njega sam najbolje upoznala, Slađu obožavam, ali nije želela skroz da se otvori. Aleksandra ima svoju snagu, otvorila je dušu i prpeustila je naciji. Svi su zaslužili da budu broj jedan – rekla je iskreno ona.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter