Izvor:
06.07.2017 u 21:09
0

MOŽE IM SE: Rada i Haris uživaju u luksuznom letovalištu! (FOTO)

Pevačica je svim prijateljima rekla da će ići sama na odmor, a onda su i ona i Berković počeli da postavljaju fotke sa iste destinacije

Rada Manojlović otputovala je pre nekoliko dana sa svojim dečkom Harisom Berkovićem na godišnji odmor, i to u strogoj tajnosti, kao da već svi ne znaju da su njih dvoje u vezi.

Pevačica je svojim prijateljima najavila da će napraviti kratak predah od silnih nastupa početkom jula i da će na more ići sama jer Haris ima obaveze.

– Kad sam je poslednji put video, rekla mi je da će joj prijati to što sama ide na letovanje jer joj je dosta gužve i ljudi oko nje i da joj uopšte neće biti dosadno. Nemam pojma zašto nije pomenula da sa njom ide i Haris. Verovatno imaju neki razlog zbog kojeg su hteli da sakriju da su zajedno na letovanju – rekao nam je jedan pevačicin prijatelj koji je zamolio da mu ne pominjemo ime.

Svakako su simpatični pevači provaljeni jer nisu mogli bez društvenih mreža, što ih je i odalo. Naime, u poslednja tri dana oboje objavljuju fotografije sa bazena iako nisu označili lokaciju. Rada je uglavnom pravila selfi fotke, dok se Haris hvalio snimcima kako skače u bazen.

I upravo je bazen bio „ključni svedok“, jer na fotkama nisu mogli sakriti iste ležaljke i suncobrane.Aktuelniji par, sudeći baš po fotografijama, u Egiptu uživa za sve pare, a kako im je bilo, pitaćemo ih kad se vrate.

Kurir
Foto: Twitter/Neki Novi klinci

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter