Izvor:
07.07.2017 u 02:14
0

JEZIVI DETALJI SMRTI U KUPATILU: Čim je pustio vodu na mestu je ostao mrtav!

Čim je pustio vodu, Boban je na mestu ostao mrtav.
Boban Jovanović (37) iz niškog sela Mezgraja, izgubio je život u kupatilu dok se tuširao. Ubio ga je bojler, odnosno, struja.

Čim je pustio vodu, Boban je, kako pišu naši mediji, ostao na mestu mrtav.

– Sedela sam sa suprugom i njegovom ćerkicom, igrali smo karte. Boban je došao, našalio se malo sa ćerkom i otišao da se tušira. Čuli smo samo kako je nešto viknuo, a onda se čulo kako je pao. Muž je otrčao do kupatila, razvalio je vrata i isključio struju.

Boban je ležao na podu. Pozvali smo Hitnu pomoć, ali ništa nije vredelo. Kažu lekari da ga je struja udarila odmah čim je pustio vodu – priča sva u suzama Bobanova majka Vesna Jovanović.

Prema njenim rečima, najverovatnije je došlo do kvara na grejaču bojlera, pa do strujnog udara i dodala da ne zna da li je bojler bio uključen ili ne.

“Probio” je grejač bojlera. Ko zna da li je bio uključen ili isključen. Palili smo i gasili prekidač posle toga, ne znam u kojem je položaju bio.

Boban Jovanović je bio oženjen i imao je troje dece.

– Najstarijeg sina samo što su upisali u srednju školu. Jedno dete ide u šesti razred, a najmlađa ćerka je u trećem razredu osnovne škole – kaže majka Vesna Jovanović.

Boban Jovanović će biti sahranjen u četvrtak, 6. jula, na groblju u Mezgraji.

Telegraf
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter