Izvor:
07.07.2017 u 17:24
0

MILICA DABOVIĆ U SUZAMA!Trudna košarkašica plakala u sudu kao kiša

Košarkašica Milica Dabović (35) ronila je juče suze u Višem sudu u Beogradu dok je njen brat Milan (30), optužen za šverc 2,4 kilograma kokaina, iznosio završnu reč.

Milica je u sud došla u pratnji mlađe sestre Ane (26) i njegove supruge. U sud je došla obučena u crno, a trudnički stomak je prekrila dugim prslukom dok su je snimali foto-reporteri.

Milica je u ušla u četvrti mesec trudnoće, a prema čaršijskim pričama, dete čeka sa izvesnim Vukom. Susret sestara Dabović sa bratom i juče je protekao emotivno, pogotovo kada su ga zatvorski stražari sa lisicama doveli u sudnicu. Inače, Milan Dabović, koji je 16. septembra prošle godine uhapšen na Brankovom mostu u Beogradu sa 2,4 kilograma kokaina, u završnoj reči je rekao da je žrtva lažnog prijatelja.

On je nagalsio i da bi voleo da se vrati vreme, ali da je svestan da to ne može da se učini.

– Sve je ovo jedno veliko i gorko iskustvo – istakao je Dabović, koji se zahvalio svojoj porodici na podršci i izvinio im se za sve neprijatnosti koje im je pričinio.

– Voleo bih da budem uz svoju porodicu i decu – izrazio je želju brat sestara Dabović.

Inače, on je na suđenju ranije tvrdio da ga je na dan hapšenja pozvao prijatelj da popiju kafu i zamolio ga da odveze njegov automobil “smart”do Mileševske, kako bi on nešto završio.

– Trebalo je da se nađemo tamo. Seo sam u “smart” i krenuo preko Brankovog mosta i tada me je opkolila policija – ispričao je Dabović ranije u sudu, tvrdeći da je prvi put video torbu u kojoj je nađen kokain visoke čistoće. Dabović juče nije želeo da otkriva ime prijatelja koji ga je zamolio da mu preveze “smart” u kojem je uhapšen.

Zamenica višeg javnog tužioca istakla je da je odbrana optuženog Dabovića “nelogična i neživotna”.

– Odbrana Dabovića nije saglasna sa utvrđenim činjeničnim stanjem i nisu uspeli da objasne odakle otisak desnog Dabovićevog palca na ambalaži jednog paketa. Fizičko-hemijsko veštačenje o vrsti droge nije bilo sporno – istakla je zamenica tužioca. Presuda Daboviću biće izrečena 12. jula.

izvor/s media

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter