Izvor:
11.07.2017 u 17:10
0

RODITELJI NAŠE TENISERKE OČAJNI I U PANICI: „Ana, ne vraćajte se u Čikago!“

Dok nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović ovih dana uživa u Beogradu sa svojim suprugom, fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, njeni roditelji su u velikoj panici i poručuju joj da ni po koju cenu ne treba da se vrate u Čikago u kojem žive.

Anini roditelji su pod stresom jer je u tom američkom gradu poslednjih nekoliko nedelja stepen nasilja povećan. U uličnim pucnjavama ubijeno je oko 100 ljudi što je njenu majku i oca uznemirilo.

Foto: bastianschweinsteiger / Instagram

– Niko od njih nije ravnodušan na vesti koje pristižu iz Amerike. Ana i Bastijan su ovih dana u Beogradu, ali i oni parte putem medija kakva je situacija. Anina mama Dragica i tata Miša molili su ih da još malo prolongiraju povratak u Ameriku- prenosi dobro obavešten izvor.

izvor:alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter