Izvor:
11.07.2017 u 18:32
0

JELISAVETA NEĆE SEKS S VUKOM: Proslavile je vrele scene sa starijim kolegom, a sad postavlja ove uslove!

Jelisaveta Teodosić pristala je da glumi u drugoj sezoni popularne serije „Ubice mog oca“, ali pod uslovom da nema seks-scene s bivšim dečkom Vukom Kostićem.

Glumica, koja se 25. juna udala za košarkaša Miloša Teodosića, ponovo će se pojaviti u ulozi prostitutke Tijane, ali kako saznajemo, eksplicitnih kadrova ovog puta neće biti.

– Jelisaveta ništa ne prepušta slučaju. Ona je u prvoj sezoni uzburkala javnost kad je s kolegom Peđom Bjelcem dočarala erotske trenutke i to je odlično prošlo kod publike. Ni u prvom delu s Vukom nije imala scene seksa, ali se jeste pred njim pojavljivala u vešu. Iako su se neki ponadali da će njih dvoje u nastavku biti bliski, od toga nema ništa – priča naš izvor blizak glumici i dodaje:

– Ona je odmah rekla da ne želi nikakve intimne kadrove s bivšim dečkom. Naravno, sa ekipom serije lako je postigla dogovor. Kako sam čuo, ona se u drugoj sezoni neće često pojavljivati, već pred kraj, ali je u trećoj sezoni očekuje veća minutaža u seriji – završava naš dobro obavešteni izvor.

Inače, gospođa Teodosić je pomerila granice seksepila na TV ekranu. Ona se ulogom Tijane u „Ubicama mog oca“ upisala na listu glumica koje su verodostojno odglumile najseksepilnije scene. Jelisaveta je, podsetimo, u krevetu jednog hotela gola dočekala ministra Nikolu, koga glumi Peđa Bjelac. Ta scena je toliko eksplicitna i realna da se o njoj priča i sad kad je prva sezona završena, a glumičina replika „Jače, jače“ neće biti zaboravljena.

izvor:kurir.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter