Izvor:
13.07.2017 u 21:02
0

CEO KLUB GLEDAO U NJU: Preplanula Dalila prekrstila noge i POKAZALA MEĐUNOŽJE! (FOTO)

Nakon završetka poslednje sezone Parova, većina učesnika je pod budnim okom medija, a posebno pobednica Dalila Mujić koja se poslesnjoih dana ne skikida sa nalosovnih strana skoro svih novina i portala. Mujićeva ne samo što je osvojila prvo mesto i nagrdau od 30.000 evra, već je u rijalitiju našla i dečka, sa kojim je čak i sklopila brak pred kamerama.

Dalila i Dejan se u stilu velikih rijaliti zvezda neprestano aktivni na društvenim mrežama, gde komuniciraju sa obožavaocima, a poslednja fotka koju je ova zgodna crnka izbacila jednostavno rečeno obara s nogu. Dalila je uslikana u noćnom klubu, preplanula od sunca i u haljini koja potpuno otkriva butine. Kao prava zavodnica bivša učesnica je izazovno prekrstila i uzbunila mušku publiku, a kako to izgleda uverite se sami.

Izvor:Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter