Izvor:
16.07.2017 u 14:27
0

ŠOK SA „MARAKANE“! Crvena zvezda prodala braću Ilić Mančester sitiju za 5,5 miliona evra!

Zvezda nije odolela zovu miliona sa Ostrva! Prodali su crveno-beli dvojicu svojih najtalentovanijih fudbalera, braću Ilić, Mančester sitiju za 5,5 miliona evra.

Dugo su se lomili čelnici Zvezde oko ponude Sitija, da li da je prihvate i njom dodatno rasterete klupski dug ili da zadrže supertalentovane Luku (18) i Ivana Ilića (16) i oko njih grade tim za budućnost, ali je šuškanje miliona presudilo.

Kako saznaju Novosti, Ilići će danas otputovati u Barselonu na lekarske preglede, a posle toga će potpisati ugovor sa Mančester sitijem.

Prema dogovoru sa Englezima, braća Ilić će ostati na "Marakani" još dve godine, dok Ivan ne postane punoletan, kada će moći da potpiše profesionalni ugovor sa Sitijem.

izvor/informer

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter