Izvor:
17.07.2017 u 02:24
0

Zvezda prodala Sitiju braću Ilić za 5 miliona €!

Crvena zvezda prodala je braću Ivana i Luku Ilić engleskom Mančester Sitiju za pet miliona evra, prenose beogradski mediji.

Obojica će ostati na pozajmici u Zvezdi, 16-godišnji Ivan dok ne postane punoletan, a Luka u zavisnosti od igara možda ode u Englesku već sledećeg leta.

Zvezda se obavezala da 18-godišnji Luka (2. jula postao punoletan) odigra najmanje 15 utakmica u tekućoj sezoni, od čeka je on "odradio" jednu, jer je ušao u 90. minutu protiv Florijane u revanšu na Malti.

S druge strane, dve godine mlađi Ivan će morati bar deset puta da zaigra u timu Vladana Milojevića, prenosi "Mocart Sport".

Zvezda će deo novca od transfera iskoristiti za nastavak vraćanja dugova, a ukoliko to bude nastavljeno po spektakularnoj formuli koja je dogovorena sa Univerzal bankom, to će biti 13,6 miliona evra, što je polovina od onoga što crveno-beli duguju ovoj banci.

Da bi se to dogodilo, Zvezda mora da u naredih 18 meseci isplati 6,8 miliona evra ovoj banci, da bi joj bio oprošten ostatak duga koji ukupno iznosi 25 miliona, prenose "Večernje novosti".

Zvezda je pre braće Ilić prodala Srđana Plavšića, a uskoro se očekuje transfer Filipa Manojlovića, oba po 1,2 miliona evra, pa su crveno-beli ovog leta profitirali skoro osam miliona evra.

IZVOR: VEČERNJE NOVOSTI
foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter