Izvor: Blic
20.07.2021 u 10:43
0

VODA DO KOLENA, POTOP NA ULICAMA: Hrvatska poplavljena!

Jaka kiša koja je sinoć pala na području grada Županje prouzrokovala je velike probleme žiteljima toga vukovarsko-sremskog grada jer je voda prodrla u pojedine kuće, ali i poplavila delove gradskih saobraćajnica.

Gotovo celi grad je poplavljen. Brojna dvorišta su pod vodom koja je visoka do kolena, što se može videti na fotografijama koje su objavili hrvatski mediji.

VAŽNO

BRNABIĆ ZAVRŠAVA POSETU DANAS SAD-U!

VUČIĆ: Prijem u čast oproštajne posete ambasadora Katara

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

KURTI ŽELI PRIPAJANJE KOSOVA ALBANIJI? Drecin tvrdi da Kurti koči dijalog!

Više automobila ostalo je u bujici. Na terenu su sve raspoložive snage JVP-a Županja i komunalnog poduzeća Komunalac, koje pokušavaju da ispumpaju vodu iz kuća u koje su prodrle prekomerne količine padavina.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDALOZNO! Fudbaler premijer lige uhapšen zbog optužbe o pedofiliji!

IZBODEN MALOLETNIK: Prebačen na Institut za majku i dete!

TEŽAK UDES: Tri osobe poginule!

POMOR RIBE U KOLUBARI: Izvađeno više od pola tone uginule ribe

Načelnik Štaba civilne zaštite tog grada Mladen Dogan za Hrvatski radio Županja je rekao kako problema ima u svim delovima grada, ali i u susednim Bošnjacima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter