Izvor: Informer
20.07.2021 u 14:10
0

DARIO JURIČAN: „Kvalitet igranja užičkog kola ne odgovara visokim standardima Policijske Akademije u Zagrebu“

Kadetkinja koja je snimila i objavila video kako kadeti igraju užičko kolo, izbačena je sa Akademije, a protiv odgovornih koji je trebalo da nadgledaju kadete pokrenuti su disciplinski postupci, saopštio je juče MUP.   

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

U otvorenom pismu Juričan kaže da čita kako kadete akademije pretpostavljeni kinje zbog užičkog kola i kažu da se mladi, tek punoletne osobe, čije osposobljavanje za posao policijskog službenika još uvek traje, ponekad nađu i u neprimerenim situacijama.

Juričan podseća i da su sa Akademije saopštili da je odgovornost na odgovornim osobama za školovanje mladih koji su dužni da ih upozore i objasne zašto je neko ponašanje neprimereno za policijski sistem.

„Da se igralo slavonsko kolo, da li bi to bilo u redu. Tango? Kazačkog? Bečki valcer?!?“, pita Juričan.Ovaj reditelj pita i da li je problem u uvezenom elementu ili kvalitetu igranja koji nije odgovarao, kako kaže, visokim standardima Akademije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter