Izvor:
25.07.2017 u 15:58
0

ŠTA NAJVIŠE UZBUĐUJE SAPIOSEKSUALCE:Ništa nije privlačnije od inteligentne osobe!

Nismo sigurno koliko vam je poznat ovaj termin, pa ćemo pokušati ukratko da vam objasnimo…

Naime, sapioseksualci su osobe kojima je kod partnera najprivlačnija inteligencija i znanje koje poseduju. Njihov moto je – ništa nije privlačnije od inteligencije.

Takođe, iznenađujuća činjenica je da, kod sapioseksulaca glavni okidač za strast i nemerljivu privlačnost, dolazi upravo iz glave. Inteligencija, šarm su glavni aduti na koji ovi ljudi padaju. Za njih zaista ne znači ništa da budete ozbiljno dobar frajer ili najlepša žena na svetu – ako ste prazni iznutra.

Po raznim istraživanjima ova teorija potvrđuje da su um i erotske misli ključ savršenog orgazma.

Edi Redmejn

Slavni i neprikosnoveni glumac Edi Redmejn, oženjen je prosečnom Hanom Bagšauvi. U nju je zaljubljen od malih nogu i kako kaže, oduvek je znao da će mu baš ona biti supruga. “Hm, pitate se kako to znam, Tako što me je svaka njena reč oduvek fascinairala jakim intenzitetom, njena inteligencija obarala s nogu a radoznalost koju i dalje poseduje navodila na strast“.

Hju Džekmen

Jedan od najvećih holivudskih zavodnika oženjen je 13 godina starijom Deborom Li Furnes koja ga je privukla svojom inteligencijom. Kako je istakao nekoliko puta u intervjuima, obožava da komunicira sa svojom suprugom koja je natprosečna inteligentna. U nju se zaljubio upravo na intelektualnom nivou.

Kejt Blančet

Ukoliko pratite karijeju holivudske oskarovke onda ste upoznati i sa informacijom ko je Kejtin suprug.

Za one koji ne znaju, Kejt je udata za Endrua Aptona, kojeg, složićete se sa nama, ne karakteriše privlačan fizički izgled. Inače, Endru je poznati dramaturg i pisac.

Pirs Brosnan

Kao i prethodne zvezde i ovaj holivudski glumac oženjen je prosečnom i mnogo manje privlačnom ženom, novinarkom i TV voditeljkom Kili Šejli Smit koja ga je “kupila” svojom neodoljivom harizmom, stilom i šarmom koji poseduje.

“O njenoj inteligenciji ne želim ni da pričam, biće vas sramota”, rekao je Pirs o svojoj supruzi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter