Izvor:
26.08.2017 u 19:09
0

Makedonija ostaje uzdržana po pitanju KiM u UNESCO-a! (foto)

Makedonija će biti uzdržana ukoliko dođe do glasanja o članstvu Kosova u UNESCO-u.

To je danas u Draču saopštila premijerka Ana Brnabić, nakon razgovora sa makedonskim kolegom Zoranom Zaevim na marginama neformalnog skupa zemalja Zapadnog Balkana.

– Makedonija će ostati na istoj liniji, odnosno biće neutralna ako se bude glasalo za ulazak Kosova u UNESCO – rekla je Brnabić izvestio je novinar Tanjuga.

Brnabićeva je, naime, objasnila da joj je makedonski kolega potvrdio ono što joj je obećao na samitu zapadnobalkanske šetorke u Trstu, u julu.

U razgovoru je, kaže, konstatovano da je Makedoniji veoma važno prijateljstvo sa Srbijom i da će to biti “jasan signal jačeg prijateljstva i jačih veza sa Srbijom, tako da očekujem da se to pitanje ne otvara”.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter