Izvor:
02.10.2017 u 12:42
0

PROGOVORILA NAVODNA LJUBAVNICA ZORANA MARJANOVIĆA: Voleo je da me šamara i vezuje, tako se osećao nadmoćno!

Gordana V. (31), navodno jedna od četiri ljubavnice Zorana Marjanovića koji se nalazi u pritvoru zbog dovođenja u vezu sa ubistvom supruge Jelene Marjanović u Borči, takođe se našla na saslušanju u policiji.

Ona je tamo uglavnom pričala o vremenu kada je bila u vezi sa Marjanovićem i o njihovim sado-mazo seksulanom odnosu.

Zoran je obožavao grub seks. Voleo je da me šamara i vezuje. To ga je uzbuđivalo, pa se nisam protivila. Oboje smo uživali kad god bismo se videli. Često me je udarao po zadnjici, a znao je da me i čvrsto drži za ruke dok ležimo na krevetu. Tako se osećao nadmoćno jer ja nisam mogla da se pomerim – ispričala je ona prema navodima dobro obaveštenog izvora.

Dodaje se da je Marjanović imao seksualne odnose sa Gordanom V. i još tri devojke, ali mu i to nije bilo dovoljno pa je preko društvenih mreža nastavio da flertuje i ugovara seks.

– On se dopisivao sa najmanje desetak devojaka, među kojima je bila i Rada Matić iz Beča, s kojom je počeo da se dopisuje i pre nego što je Jeleni dao 40-dnevni pomen – priča sagovornik lista.

Prema njemu, Zoran Marjanović je priznao u Višem sudu da je 34 dana posle ubistva supruge ugovarao seks uz obrazloženje "da je hteo da ublaži bol zbog njene smrti".

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter