Izvor:
02.10.2017 u 14:19
0

ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA ZA HAPPY TELEVIZIJU: Na Jeleninim noktima i trenerci su pronađeni DNK tragovi muškog porekla, imamo neke dokaze koje tužilaštvo nema!

Advokat porodice Marjanović, Nikola Dumnić, gostovao je danas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

On je pričao zbog čega je došlo do Zoranovog hapšenja, da li postoje dokazi protiv njega i gde je Jelena ubijena.

Zoran od samog početka negira da je ubio svoju suprugu. Marjanović sam nije doprineo uznemirenju javnosti, nego senzacionalističko izveštavanje medija. Ispitivanje Vladimira i Miloša Marjanovića i Teodore Krsmanović je zakazano za 16. oktobar, to je datum po isteku mesec dana od lišavanja slobode Zorana, što je po meni skandalozno. Zoran Marjanović ima 5 advokata, prilikom postupanja u ovako kompleksnim situacijama to se često dešava. Nije mi se žalio na uslove boravka u zatvoru i nema šta da propeva, on je rekao sve što je imao. Način ubistva je takav da bi na telu Zorana i pokojne Jelene moralo biti materijalnih tragova, što ovde nema, i zato tvrdim da se u zatvoru nalazi pogrešan čovek. Na Jeleninim noktima je pronađen DNK nepoznatog muškog porekla, a na donjem delu Jelenine trenerke su pronađeni DNK tragovi jednog ili više lica, koji ne pripadaju Zoranu. Jelena je lišena života u kanalu gde je telo i pronađeno, a napad je počinjen u blizini kanala. Zoran je svestan kakva je slika stvorena o njemu u javnosti i dobro nosi sa situacijom u kojoj se nalazi. Dete teorijski može da bude svedok, ispitivanje njegove ćerke Jane bi moralo da se izvrši u prisustvu psihologa. U iskazima nema ništa što bi uputilo na izvršioca ovog dela. Odbrana radi na prikupljanju dokaza, mi imamo neke dokaze koje nema tužilaštvo, ali o tome ne mogu da pričam sada. Smatram da je pritisak javnosti doprineo da Zoran bude lišen slobode. Protiv njega se vodi istraga zbog krivičnog dela teško ubistvo – rekao je advokat Dumnić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter