Izvor: Tanjug
26.07.2021 u 09:47
0

REKORDAN BROJ IGRAČA iz NBA I WNBA na Olimpijskim igrama u Tokiju

 Ukpuno 121 NBA i WNBA igrač nalazi se na spisku reprezentacija za Olimpijske igre 2020 u Tokiju u Japanu, što je rekordan broj.

VAŽNO:

VESIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kakva god kazna da bude za „bahatog“ vozača – ona nikada neće vratiti malog Stefana!

VUČIĆ o kandidaturi za predsednika Srbije: POBEDIĆE NORMALNA I PRISTOJNA SRBIJA

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

Muška i ženska takmičenja 5×5 predstaviće rekordnih 49 trenutnih NBA igrača i rekordnih 29 trenutnih WNBA košarkašica, uz 16 nekadašnjih NBA igrača i 22 WNBA košarkašice.

Na ženskom 3×3 turniru igraće četiri sadašnje i jedna bivša WNBA košarkasica.

Prethodni rekordi za aktivne reprezentativce iz NBA i WNBA na Olimpijskim igrama bili su 46, odnosno 26, i to na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru u Brazilu.

Izvan SAD, Nigerija na svom spisku ima najviše aktuelnih NBA igrača – osam, a slede je Australija i Francuska sa po šest.

Jedanaest od 12 timova koji se takmiče na muškom turniru imaju najmanje po jednog trenutnog NBA igrača, a spiskovi reprezentacija uključuju 13 igrača koji su bili NBA All Stars.

Dvadeset sedam NBA timova ima predstavnike u muškoj konkurenciji 5×5, a Majami će imati najviše-četiri igrača.

Dalas, Denver, Milvoki Juta imaju po tri igracča koji se takmiče na OI.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter