Izvor: Novosti
27.07.2021 u 09:34
0

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Gužve na ovim graničnim prelazima!

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je da je jutros u 7.45 časova na graničnim prelazima Gradina, Horgoš i Kelebija bilo dužeg zadržavanja za putnička i teretna vozila, dok na ostalim graničnim prelazima nije bilo dužeg zadržavanja.

Kako navode, na graničnom prelazu Gradina zadržavanje na izlazu za putnička vozila je oko 30 minuta, na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje na izlazu za teretna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji zadržavanje na izlazu za teretna vozila je 120 minuta.

VAŽNO:

POSLAT POZIV IZ TUŽILAŠTVA! Saslušanje odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru 26. avgusta!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA SPORTISTIMA SA KOSOVA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Paklene vrućine, ali ponesite kišobran!

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć intervenisala 23 puta

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Kada je reč o radovima na putu, na obilaznici oko Beograda, ispred tunela „Železnik“, izvode se radovi na zameni zaštitne ograde, u smeru ka Bubanj Potoku, te je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Takođe, na auto-putu E-763, Preljina – LJig, smer ka Preljini obavljaju se radovi na redovnom održavanju u desnoj cevi tunela Brđani.

Za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter