Izvor:
23.10.2017 u 13:46
0

MILOVAN DRECUN ZA HAPPY TELEVIZIJU: Srbija je prisutna na Kosovu i Metohiji direktno preko Srpske liste!

Predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun, gostovao je danas u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" na Happy televiziji.

On je govorioi o jučerašnjim izborima na kojima je ubedljivu pobedu odnela Srpska lista.

Nema nikakve dileme da je bilo pokušaja da se umanji uspeh Srpske liste, što pritiskom na narod, što kandidovanjem drugih ljudi. Videli ste ono zaustavljanje autobusa. Država Srbija je prisutna na Kosovu i Metohiji direktno preko Srpske liste. Predstavnici Srpske liste su pobedili u 10 opština koje treba da čine Zajednicu srpskih opština. Bilo je i nekih zapadnih država koje su pokušale da umanje uspeh Srpske liste, a bilo je pojedinaca i među Srbima. Albanci su sada pogoršali svoje šanse za mešetarenje u Srbiji pobedom Srpske liste. Sada je vreme da počnemo da radimo, da Srpska lista opravda poverenje naroda koje joj je ukazano. Aleksandar Vučić i Marko Đurić ulažu mnogo napora, i ovaj rezultat koji je Srpska lista ostvarila je njihov rezultat – rekao je Drecun.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter