Izvor: Happy BSC
27.07.2021 u 11:01
0

DIREKTORKA LABORATORIJE SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ako se vakcinišete – sigurno nećete završiti na respiratoru!

Snežana Jovanović, direktorka laboratorije „Vatreno oko“ bila je gost jutarnjeg programa „Dobro jutro Srbijo“. Odgovorila je na mnoga pitanja o novom korona soju koji se širi brže od prethodnih.

– Mislim da korona nikada nije odlazila, teško da će i otići, kao i svaki virus. Ali njegovo ponašanje zavisi od ponašanja svih nas. Ima pozitivnih ljudi na koronu, koji se vraćaju sa putovanja, rekla je Jovanovićeva. 

VAŽNO:

VLADIMIR LUČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Telekom Srbija je lider u regionu, ali to nije krajnji cilj!

EKSLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“! Tomo Kovač: „Incko je dobio od Bakira 2 miliona evra!“

VULIN: Napadi na Vučića i mene imaju uzrok, ali i IDENTIČAN PLAN SPROVOĐENJA!

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

– U laboratoriji imamo značajno manji broj pozitivnih, ali broj pozitivnih sada raste. Delta stoj je u stvari indijski soj, i on ima drugačiju sliku od prethodnih. Ne mora da ima gubitak mirisa i ukusa, ali se javlja kašalj. Jedna osoba može više drugih da zarazi ukoliko je zaražena delta sojem, rekla je. 

– Ideja vakcine je da nas spasi teže kliničke slike. Ako se vakcinišete, nećete sigurno završiti na respiratoru. U vakcinologiji nije ništa novo – treća doza. Da li će je biti, doneće se odluka. Preporuka je da se i deca nakon dvanaeste godine vakcinišu, rekla je Jovanovićeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter