Izvor:
26.10.2017 u 12:50
0

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Četiri saobraćajke, jedno vozilo se prevrnulo!

Prošle noći u Beogradu dogodile se četiri saobraćjke u kojima je bilo lakše povređenih. U novoj nesreći koja se dogodila jutros jedan mladić teže je povređen.

"Mladić star 24 godine teže je povređen prilikom prevrtanja automobila. Nezgoda se dogodila oko 2.50 u Kumodraškoj ulici i on je prevezen na Vojnomedicinsku akademiju", kazala je portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura.

Oko 23.00 na uglu Save Mrkalja i Mihaila Šolohova desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen mladić (20) i on je prevezen u Kliničko-bolnički centar Zvezdara.

U Ulici Vojislava Ilića, kod Arhitektonske škole, povređena je devojka stara 23 godine, oko 20.50, i njoj je pružena pomoć na licu mesta.

Macura je dodala da su za dve nezgode otkazane intervencje, i to oko 20.30 u Ulici Neznanog junaka i oko 20.10 u Voždovačkoj u kojoj se povređena osoba odvezla privatnim kolima.

Ekipe Hitne pomoći obavile su 104 intervencija, od kojih 23 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertenzičari.

izvor:tanjug.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter