Izvor:
28.10.2017 u 15:20
0

HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA: 8 saobraćajnih nesreća i 13 povređenih!

U osam saobraćajnih nesreća, koje su obeležile proteklu noć u Beogradu, povređeno je 13 osoba, od kojih je jedna sa teškim povredama zadržana na reanimaciji u Urgentnom centru.

U osam saobraćajnih nesreća, koje su obeležile proteklu noć u Beogradu, povređeno je 13 osoba, od kojih je jedna sa teškim povredama zadržana na reanimaciji u Urgentnom centru, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da je u nesreći koja se dogodila 10 minuta posle ponoći na Zrenjaninskom putu povređena muška osoba (40) koja je prebačena u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila u ulici Anđelka Čelebonovića 17 u Dobanovcima povređen je pešak (70) koji je sa teškim povredama prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

"U 21:59 u nesreći na Smederevskom putu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe, a nakon udesa izbila je tuča u kojoj su povređene još dve osobe. Svi su prebačeni u Urgentni centar", rekla je Macura.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Vladimira Teodorovića i Vojislava Ilića, povređen je muškarac (18) koji je prebačen u Urgentni centar, rekla je Macura i dodala da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21:07, u Ugrinovcima u naselju Busije povređen muškarac (22), koji je sa ortopedskim povredama prebačen u KCB Bežanijska kosa.

Na Dobanovačkom putu iza Ktirora, u 20:34 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve devojčice od 12 i 13 godina, koje su zbrinute u Urgentnom centru.

U 20:31 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Maksinom sokaku u naselju Bečmen (Surčin) povređena je ženska osoba (72) na koju je naleteo automobil, a u nesreći koja se desila u 19:26 na uglu ulice Ljubice Leković i Severnog bulevara povređene su dve osobe.

Svi su zbrinuti u Urgenthnom centru.

U toku noći služba Hitne pomoći intervenisala je 114 puta, od čega 24 na javnom mestu, dok su se za pomoć najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i osobe koje pate od hipertenzije.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter