Izvor: tanjug
27.07.2021 u 17:39
0

DODIK UPUTIO SNAŽNU PORUKU: „Dan ustanka svedoči o slavnoj antifašističkoj prošlosti Srba!“

SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da 27. jul, Dan ustanka, svedoči o slavnoj antifašističkoj prošlosti srpskog naroda, kada je zajedno sa mnogobrojnijim narodima rekao „ne“ pošasti fašizma i nacizma.

VAŽNO:

VULIN: KO JE POKUŠAO DA UBIJE PREDSEDNIKA VUČIĆA – TAJ ĆE I ODGOVARATI! (VIDEO)

DAČIĆ: Inckov potez je iritantan i uperen protiv srpskog naroda

U Kragujevcu dvojica muškaraca uhapšena zbog droge

RADUJ SE SRBIJO! Milica Mandić donela prvo ZLATO našoj zemlji!

Dodik je naglasio da je ustanak protiv najvećeg zla 20. veka u BiH digao srpski narod, o čemu svedoče i mesta u kojima se obeležava Dan ustanka, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva.

– Istorijski je potvrđena činjenica da su oni koji bi da prisvoje našu antifašistišku prošlost bili na strani onih protiv kojih smo mi ratovali četiri godine. Potomci pripadnika Handžar divizije bi danas da govore o antifašizmu što je vrhunsko licemjerje, ali i revizija istorije koju im nećemo dopustiti – poručio je Dodik,

Baš kao i u Prvom svetskom ratu, naglasio je Dodik, srpski narod je i u Drugom svetskom ratu kao narod izvojevao slobodu i podelio je sa drugima.

– Zato i ne čudi što su se povampirili oni kojima je sloboda poklonjena, jer da su se borili za nju drugačije bi govorili i ponašali se danas – istakao je Dodik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter