Izvor: Tanjug
28.07.2021 u 15:17
0

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Vozila se zadržavaju i po pola sata!

Na graničnom prelazu Gostun, zadržavanje na izlazu i ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta, kao i na graničnom prelazu Špiljani, saopšteno je.

Na graničnom prelazu Kotroman, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na graničnom prelazu Preševo, zadržavanje na izlazu i ulazu za putnička motorna vozila je 30 minuta.

VAŽNO:

MALI STEFAN DOBIO MURAL: Ne dajte, dobri ljudi, da nečije dete još strada! (FOTO)

ŠAPIĆ UPUTIO APEL REGIONU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ukoliko budemo shvatili benefite trgovine i komunikacije onda će biti i mira!“

DAČIĆ O SRAMNOM PREDLOGU INCKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija može da donese ZAKON O PORICANJU ZABRANE PRIZNAVANJA GENOCIDA – ali ovo je udar na ceo region i urušavanje Dejtona!

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

Na graničnom prelazu Gradina, zadržavanje na izlazu za putnička motorna vozila je 20 minuta.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na auto-putu E-75, granični prelaz Horgoš-petlja Horgoš, u smeru od graničnog prelaza Horgoš ka Novom Sadu, do 12. avgusta izvode se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Radovi su u voznoj i preticajnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je u zoni radova preusmeren u zaustavnu saobraćajnu traku.

Na auto-putu E-75, Lapovo-Markovac, do 13. avgusta radovi na rekonstrukciji natputnjaka. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda i preticajna saobraćajna traka iz smera Niša.

Jošanička Banja – Kopaonik, do 1. novembra obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta. Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik, iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

Putni prelaz Kolari, od 17. jula obustava saobraćaja na delu državnog puta II B reda br. 352 zbog radova na putno-železničkom prelazu, ukrštaj sa državnim putem. Nije moguć izlaz sa auto-puta ka Smederevu, na petlji Kolari, kao i ulaz iz Smedereva na auto-put. Saobraćaj se odvija alternativnim pravcima preko petlje Vodanj, petlje Smederevo (Ralja) i petlje Požarevac.

Sastav Reka – Crna Trava, do 31. jula od 7 do 17 časova radovi na presvlačenju kolovoza asfalt-betonom, uz naizmenično propuštanje vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter