Izvor:
27.01.2018 u 21:03
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Brzi put Šabac – Loznica do kraja 2020. godine!

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Loznici da ove godine počinje izrada projektne dokumentacije za brzi put Šabac-Loznica, koji bi do 2020. godine trebalo da bude izgrađen.

Kako se navodi u saopštenju, Zorana Mihajlović je kazala da će na projektu raditi Saobraćajni institut CIP i Putevi Srbije, a da će se projektom utvrditi tačna trasa, imajući u vidu i mogućnosti za sprovođenje eksproprijacije.

Mihajlovićeva je novinarima u Loznici rekla da je na sastancima sa predsednikom Mačvanskog upravnog okruga Dragoslavom Milanovićem i gradonačelnikom Loznice Vidojem Petrovićem razgovarala o rekonstrukciji železničke stanice, kao i o obnavljanju putničkog železničkog saobraćaja nakon što, do septembra, budu rekonstruisane dve deonice pruge koja prolazi kroz Loznicu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter