Izvor: Telegraf.rs
22.06.2020 u 06:49
0

UPOZORENJE RHMZ: Očekuju nas obilne padavine i grmljavina

Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistocni. Jutarnja temperatura od 13 do 16, najviša dnevna od 20 do 23 stepena Celzijusa

Republički hidrometeorološki zavod ponovio je upozorenje da će danas i sutra iznad većeg dela Srbije lokalno biti velika količina padavina, 40 i više litara po kvadratnom metru za 24 časa.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i sveže, mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama.

Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistocni. Jutarnja temperatura od 13 do 16, najviša dnevna od 20 do 23 stepena Celzijusa.

IZBORNA NOĆ

PRVO OBRAĆANJE ALEKSANDRA VUČIĆA! Pobedili smo svugde, moramo da budemo ozbiljniji! (VIDEO, FOTO)

DAČIĆ ZADOVOLJAN: Spremni smo za nastavak saradnje sa SNS

ŠAPIĆ ZADOVOLJAN Razgovaraću i sa SNS, ali od naše politike ne odustajemo

NAJNOVIJI REZULTATI IZ IPSOSA SNS osvojio 189 mandata, POKS ne ulazi u parlament

PRVA PORUKA IZBORA 2020 Džaba urbana fensi politika, bojkot…

U Beogradu pretežno oblačno i sveže sa kišom, u pojedinim delovima grada sa pljuskovima i grmljavinom uz obilnije padavine.

Vetar slab i umeren, severni i severoistocni. Jutarnja temperatura oko 16, najviša dnevna oko 22 C.

Izgledi vremena u Srbiji u narednih sedam dana – do 29. juna:

U utorak pretežno oblačno i sveže mestimično sa kišom, pljuskovima, grmljavinom i lokalno obilnim padavinama. Posle podne u severnim, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se slabljenje i prestanak padavina.

Od srede pretežno sunčano i toplije, u pojedinim danima uglavnom u planinskim predelima moguća pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter