Izvor: Tanjug
07.08.2021 u 08:18
0

MAKEDONCI SE BORE SA POŽARIMA: Pripadnici MUP Srbije pomažu u akcijama obuzdavanja vatrene stihije

 Pripadnici Helikopterske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova koji se već nekoliko dana bore sa požarima u Severnoj Makedoniji uspešno su dejstvovali i sačuvali od požara selo Nov Istvenik.

PROČITAJTE JOŠ:

KON: Srbija će naći rešenje za novu školsku godinu, a da vakcinacija NE BUDE obavezna za decu

ĐURIĆ: „Mi nemamo ni prava, ni mogućnosti da odustanemo od brige za naš narod na KiM“

SKANDALOZNI POTEZ PRIŠTINE: Skupština odbacila Rezoluciju o sprovođenju Vašingtonskog sporazuma!

POČELA BESPLATNA PODELA KUĆA: Dodeljeno prvih 14 novih domova!

Kako je saopštio MUP Srbije, u veoma nepovoljnim uslovima sa temperaturom i do 40 stepeni Celzijusa, dva helikoptera MUP-a bacili su 24 tone vode i odbranili naseljena mesta i seoska domaćinstva u rejonu koji je već bio zahvaćen požarom i gde nije bilo moguće da snage dejstvuju sa zemlje.

Helikopteri MUP Srbije gasili su požar i u selu Budinarci i tom prilikom bacili 38 tona vode.

Pripadnici Helikopterske jedinice nastavljaju gašenje požara i pružanje pomoći ugroženom stanovništvu Severne Makedonije, koja se suočava sa velikim šumskim požarima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

(Kraj) cv/dž

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar