Izvor: tanjug
07.08.2021 u 16:04
0

UHAPŠEN PIROMAN SA DRAČA: Policija reagovala brzo i efikasno!

 Policija je uhapsila i procesuirala osumnjičenog za podmetanje požara u Podgorici, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

VAŽNO:

DARIJA KISIĆ: Ministartstvo za rad kontinuirano radi na poboljšanju uslova rada zaposlenih u ustanovama socijalne zaštite!

ŠLEM KAO DOKAZ: Rudarke nisu prevarene -OVAKO iskazale veliko poštovanje Vučiću! (FOTO)

EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NIKOLA CEROVAC: Moramo gajiti kulturu sećanja naspram kulture zaborava, naše pamćenje o „Oluji“ ne sme biti kratkovido

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U GORNJEM MILANOVCU: Mladić sleteo sa puta i poginuo na licu mesta!

Ranije danas, Služba zaštite i spasavanja Glavnog grada objavila je snimak na kojem se vidi kako muškarac podmeće požar u Ulici Džan na Draču. 

-Izražavamo zadovoljstvo zbog velikog stepena efikasnosti u ovom slučaju i naglašavamo da će se aktivnosti na otkrivanju počinilaca krivičnih dela sa velikom odlučnošću nastaviti i u narednom periodu- saopšteno je iz MUP-a Crne Gore.

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković je na Fejsbuku osudio ovaj čin.

PROČITAJTE JOŠ:

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

SAMO U “ IZA BRAVE“ PRVI PUT O OVIM TEMAMA: EKSLUZIVNO! Milan Milićević ispričaće svoju životnu dramu! Večeras u 21.50 Happy TV! (VIDEO)

LEPA VEST ZA BEOGRAĐANE: Potpisan ugovor za projektovanje druge linije beogradskog metroa

Vatrogasci u Podgorici danima gase požare koji su većinom podmetnuti. 

Najveći požar ovog leta uništio je ogromnu površinu brda Gorica, koje predstavlja pluća grada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter